01 Aralık 2016 Perşembe 13:17
BÜYÜKŞEHİR'DEN ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” NEDENİYLE DÜZENLEYECEĞİ ETKİNLİKLE, İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİLERE AKÜLÜ ARAÇ DAĞITACAK

engelli.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Engelliler Günü” nedeniyle yarın (2 Aralık Cuma) düzenleyeceği etkinlikle, ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü araç dağıtacak.

Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı’nın geleneksel hale getirdiği dağıtım programında, aile yaşam merkezlerine üye engelliler, müzik, dans ve teatral hünerlerini sergileyecekler.

Kocatepe Kültür Merkezi’nde yarın düzenlenecek etkinliğe, engelliler, yakınlarıyla birlikte katılabilecek.

Engelliler Lokali üyelerinin yaptığı yağlıboya tablo ve takılar da, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde bugün sergilenmeye başlandı.