02 Mayıs 2013 Perşembe 00:00
BÜYÜKŞEHİR'DEN JET TEMİZLİK

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMALARININ GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ TANDOĞAN VE SIHHİYE ALANLARI İLE YOL GÜZERGAHLARINI YOĞUN BİR ÇALIŞMA SONUCU KISA SÜREDE TEMİZLEDİ

temizlik_330_02052013.jpg1 Mayıs kutlamaları sırasında yoğun insan hareketliliğine sahne olan iki kent meydanında oluşan kirlilik, Büyükşehir Belediyesi temizlik ekiplerinin yoğun çalışması ile temizlendi.

Modern süpürme araçları ile alanları temizleyen temizlik ekipleri, tonlarca çöpü meydan ve caddelerden topladı.

Başkent’te Sıhhiye ve Tandoğan meydanlarında yapılan mitingin ardından geriye bırakılan pet şişe, poşet, izmarit gibi atıklar Büyükşehir Belediyesi’nin modern süpürme araçları ile kısa sürede toplandı ve alan temizlendi.

20 süpürme aracı, 4 sıkıştırmalı çöp arabası, 2 tane yıkama ekibi, 4 tane de el ekibinden oluşan 50 kişilik kent estetiği çalışanı alanların kısa sürede temizlenmesini sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Kent Temizlik ekipleri tarafından kısa sürede temizlenen ve aynı zamanda yol güzergahı olan miting alanları, gösterilerin ardından araç trafiğine açıldı.

Ankara’nın çeşitli bölgelerinde 1 Mayıs öncesinde mitinge çağrı amacıyla yazılan siyasi içerikli yazıların silinmesine de Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik işçileri tarafından başlandı.