BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHTEşEM POP VE JAZZ KONSERİ

26 Kasım 2013 Salı 12:07
BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHTEşEM POP VE JAZZ  KONSERİ

- ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ORKESTRASI, AZERBAYCAN’IN ÜNLÜ SESİ TUNZALE AGAYEVA’NIN EŞLİK ETTİĞİ MUHTEŞEM BİR KONSER İLE BAŞKENTLİLERE POP VE JAZZ ZİYAFETİ YAŞATTI

konser_26112013_BAR_3448.JPGAnkara Büyük Şehir Belediyesi Kent Orkestrası yeni haftaya, Pop ve Jazz konseri ile başladı.

Büyükşehir Belediyesi ücretsiz kültür ve sanat etkinlikleri ile Başkentlilere müzik ziyafeti çekmeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da Şef Kemal Günüç yönetiminde muhteşem konserler ile yoğun ilgi görüyor.

Kent Orkestrası’nın son konserine ise Azerbaycan’ın ünlü sesi Tunzale Agayeva eşlik etti. Konserin aranjesini Utar Artun yaptı.

Müzik eğitimini Azerbaycan’da tamamlamış ve uluslararası yarışmalarda da dereceler yapmış olan Azeri bestekar ve ses sanatçısı Tunzale Agayeva, sesiyle Başkentlileri büyüledi.

,Azeri sanatçı konserde pek çok yerli ve yabancı eserin yanında bestesi kendisine ait olan; “Sensiz, Pervane, Gülbahar, Sen, Hediye” isimli parçalarını da seslendirdi.

Başkentlilerin de yoğun ilgi gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu muhteşem organizasyonu ile katılımcılar pop ve caz ziyafeti yaşadı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHTEşEM POP VE JAZZ  KONSERİ