Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞLILAR HAFTASI’NA ÖZEL ETKİNLİKLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası’nı, Başkentli yaşlı vatandaşların katılacağı hafta boyunca sürecek çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

16 Mart 2015 Pazartesi 08:18
BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞLILAR HAFTASI’NA ÖZEL ETKİNLİKLER

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAFTA BOYUNCA, EĞLENCE PROGRAMLARINDAN, ZİYARETLERE, AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİNDEN, YEMEKLİ BULUŞMALARA VE SERGİ AÇILIŞLARINA KADAR PEKÇOK ETKİNLİKLE BAŞKENTLİ YAŞLILARLA BULUŞACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası’nı, Başkentli yaşlı vatandaşların katılacağı hafta boyunca sürecek çeşitli etkinliklerle kutlayacak.
Yıllar içerisinde yaşadıkları her bir tecrübenin yüzlerinde çizgiye dönüştüğü, yaşları ilerlemesine rağmen ruhları genç kalan yaşlı vatandaşlara yönelik hizmetlerini yılın 365 günü sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası’na özel eğlence ve programları düzenleyecek.
Omuzlarında yılların yaşanmışlıklarını, sevinç ve hüzünlerini taşıyan yaşlı vatandaşlar; Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak eğlence programlarından, ziyaretlere, ağaç dikme şenliğinden, yemekli buluşmalara ve sergi açılışlarına kadar pek çok etkinlikle doyasıya vakit geçirecek.

-17 MART…
“Biz Her Zaman Sizinleyiz” sloganıyla, Başkent’te yaşlı olmanın ayrıcalığını yaşayacak olan yaşlı vatandaşlar ilk olarak 17 Mart Salı günü Müzikli Eğlence Programı’nda buluşacak. Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl yaşlı vatandaşlara unutulmaz bir yaz tatili sunduğu Akçay, Akçakoca ve KesikköprüTatil Kampları çekilişlerinin de yapılacağı eğlencede Büyükşehir Belediyesi ayrıca, vereceği sürpriz hediyelerle de yaşlı vatandaşların bu özel haftasında mutluluklarına mutluluk katılacak.

-18 MART…
Yaşlılar Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ikinci etkinlik ise 18 Mart Çarşamba günü Anıtkabir ziyareti olacak. Başkentli yaşlıların Anıtkabir Havuz Bölümü’nde buluşmalarının ardından Büyük Önder Atatürk’ün mozolesi ziyaret edilecek. Aynı gün, Kızılay Metro İstasyonu’nda Resim ve Fotoğraf Sergisi’nin açılışı da yapılacak.

-19-20 MART…
Çeşit çeşit eğlencelerle dolu haftada 19 Mart Perşembe günü ise Ağaç Dikme Şenliği’nde buluşacak olan yaşlılar, 20 Mart Cuma günü ise yine Büyükşehir Belediyesi’nin İncek’te düzenleyeceği Kahvaltı Etkinliği’nde bir araya gelerek, yeni arkadaşlıklar ve dost sohbetlerinin doyulmaz keyfini yaşayacak.