Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 14’üncüsü düzenlenen Avrasya’nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı’nın göz bebeği oldu.

25 Ekim 2013 Cuma 15:07
CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İSTANBUL’DA 14’ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN CeBIT BİLİŞİM FUARI’NIN GÖZ BEBEĞİ OLDU 
-SPOR BAKANI KILIÇ’IN İKİNCİ KEZ GELEREK ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM İLE İLGİYLE DOLAŞTIĞI TEMAPARK ANA KONULU STANT, TEKNOLOJİ HAYRANI ÖĞRENCİLERLE DOLUP TAŞIYOR



cebit_2gun.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, 14’üncüsü düzenlenen Avrasya’nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı’nın göz bebeği oldu.
Düzenlendiği her yıl ziyaretçi akınına uğrayan CeBIT, bu yıl da çeşitli sektörlere yönelik teknolojik ürünleri, bilişim yenilikleri ve kapsamlı programıyla, iş dünyası ve bilişim sektörü profesyonellerine etkin bir platform oluşturmayı sürdürüyor.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın ikinci kez gelerek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile ilgiyle dolaştığı, “Temapark”ın bire bir maketi ve “Nuh’un Gemisi”nin yer aldığı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 558 metrekarelik dev standı, teknoloji hayranı öğrencilerle dolup taşıyor.
Spor Bakanı Kılıç ile Ulaştırma Bakanı Yıldırım, bir ara ASKİ Genel Müdürlüğü’nün tamamen kendi personelinin el emeğiyle gerçekleştirdiği jeep tarzı araca binerek, yetkililerden bilgi aldılar.

-“TANITIM FİLMLERİ ÇOK EĞLENCELİ VE BAŞARILI OLMUŞ”
Ankara’da yapımı süren prestij proje Temapark’ın aslına uygun maketinin yanı sıra, parkın içinde yer alacak sinema salonlarının örnekleri de özellikle öğrencilerin büyük hayranlığını kazanıyor.
Büyükşehir’in standındaki “Ankara’yı Geziyorum Salonu”nda özel gözlükler takılarak izlenebilen filmi çok beğendiklerini söyleyen Yalova Üniversitesi’nden gelen gençler, “Ankara’nın tanıtım filmi çok eğlenceli ve başarılı olmuş. Tanıtım filmleri genelde sıkıcı olur ama sallanan koltuklarda bazen uçarak bazen arabada hız yaparak izlediğimiz, ıslandığımız, ayağımıza fare dokunduğunu hissettiğimiz anlar çok eğlenceli. Hacı Bayram Camii ile Harikalar Diyarı ve Başkent’in diğer parklarına bayıldık” dediler.
Universal stüdyolarının teknolojisini 5 boyutlu olarak yansıtan
sinema salonunda, Hacı Bayram Camii ile son yıllarda Başkent turizmine kazandırılan tarihi mekanlar ve Büyükşehir’in Altınpark, Harikalar Diyarı gibi rekreasyon alanlarında kısa ama adrenalini yüksek, keyifli bir yolculuk yapılıyor.

-ANKARA TEMAPARK STANDINA HAKLI BEĞENİ…
Fuarda Ankara standında EGO Genel Müdürlüğü’nün Başkentlilerin duraklarda beklemelerine son veren başarılı çalışması “EGO Cepte”, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün tamamen kendi personelinin el emeğiyle gerçekleştirdiği jeep tarzı arabası, su konusunda hazırladığı eğlenceli deneyleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın, vatandaşların 7 gün 24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği hizmet birimi “ALO 153 Mavi Masa” ile fotoğraf ve video amaçlı kullanılan İHA (insansız hava aracı) uçan kamera, Emlak İstimlak Daire Başkanlığı’nın son yıllarda yaptığı kentsel dönüşüm projeleri, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın komuta kontrol merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın başarılı bilişim çalışmaları da yer alıyor.
Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin cd’ler, kitaplar, Temapark’ı anlatan broşürler, promosyon eşyaları ve tanıtım materyalleri ziyaretçilere veriliyor.

CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA
CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA
CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA
CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA
CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA
CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA
CeBIT BİLİŞİM FUARI'NIN GÖZBEBEĞİ ANKARA