ÇOCUK MECLİSİ'NDEN, "BİR MEDYA HAYALİ"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, “Çocuk Dostu Bir Medya Hayali” konulu seminer düzenledi. Seminerin açılış konuşmasını yapan Çocuk Meclisi Başkanı Ayşe Dila Karakaya, katılımcılara teşekkür ederek, seminerin konusuyla ilgili bilgi verdi. Daha sonra katılımcılara, Çocuk Meclisi tanıtım filmi izlettirildi.

03 Mart 2016 Perşembe 14:07
ÇOCUK MECLİSİ'NDEN, "BİR MEDYA HAYALİ"

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ, “ÇOCUK DOSTU BİR MEDYA HAYALİ” KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

cocuk.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, “Çocuk Dostu Bir Medya Hayali” konulu seminer düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker, seminerde, medyanın çocukların üzerindeki etkisinin araştırılacağını söyledi.
Çocuk Meclisi'nin, internet salonu, konferans salonu, çalışma ofislerini içeren kendisine ait 5 katlı bir binası ile bir otobüsü bulunduğunu, her türlü imkanın, çocuklara sunulduğunu anlatan Şeker, yürütülen sosyal projeler ve yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verirken de şunları kaydetti:
"Çocuklarımızın eğitime katılımının kolaylaştırılması amacıyla Büyükşehir Belediyemiz destekler sağlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 164 projeyle, sosyal projelerde dünyada bir numara. Ankara’da yaklaşık 44 engelli okulumuzda öğlen yemeği, yatılı olanlarda da tüm öğünlerde yemek veriyoruz.”
"Medya ve Çocuk" konularında konuşma yapan gazeteci, öğretim üyeleri ve bazı kamu kurumu temsilcilerine, program sonunda plaket verildi.