Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ BİR ÇATI:"BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ"

Batıparklı Çocuklara Güvenilir Bir Çatıda Her Türlü Sosyal, Kültürel ve Sportif Olanağı Sunan Batıpark Çocuk Kulübü, 8 Bin Aktif Üyeye Hizmet Veriyor

09 Ocak 2013 Çarşamba 00:00
ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ BİR ÇATI:"BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ"

Batıparklı Çocuklara Güvenilir Bir Çatıda Her Türlü Sosyal, Kültürel ve Sportif Olanağı Sunan Batıpark Çocuk Kulübü, 8 Bin Aktif Üyeye Hizmet Veriyor

Yıllardır tek başına saklambaç oynamaktan, araçlar arasında korkarak top koşturmaktan, televizyon ya da bilgisayar başında saatlerce vakit geçirmekten sıkıldım mı diyorsun? Üstüne üstlük Batıkent’te de oturuyorsan “Haydi, Batıpark Çocuk Kulübü’ne…”

Bu slogan ile çocuklara çağrıda bulunan Batıpark Çocuk Kulübü idarecileri, 18 Mart 2009 tarihinden bu yana yılın 365 günü, 4 batipark_cocuk_kulubu_toplu_330_09012013.jpgmevsim boyunca binlerce çocuğu ağırladıklarını, bundan sonra da hizmetlerin dolu dolu devam edeceğini dile getiriyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olarak başlattığı çocuk kulüpleri arasında müstakil yapısı, binlerce üyesi ve güler yüzlü personeli ile dikkat çeken Batıpark Çocuk Kulubü, üyelerine güvenilir bir çatı altında sunduğu hem eğlenceli hem eğitsel hizmetleri sayesinde her gün dolup taşıyor.

Televizyon başında vakit geçirmek, sokakta oynamak ya da uygunsuz ortamlarda bulunmak istemeyen, yeteneklerini keşfetmek, derslerine takviye almak, spor yapmak, el becerilerini geliştirmek, sinema ve tiyatro gibi sanatsal faaliyetlerle vakit geçirmek isteyen her çocuğa kucak açan Batıpark Çocuk Kulübü, aktif olarak 8 bin üyeye hizmet veriyor.

Bunun yanı sıra bölgedeki 11 okuldan 44 sınıfın öğrencileri de “Serbest Zaman Etkinliği Dersi”ni Batıpark Çocuk Kulübü’nün imkanlarından yararlanarak geçiriyor. Kulübe, servis aracı olarak tahsis edilen EGO otobüsü ile gelen öğrenciler, film seyrediyor, masa tenisi oynuyor, kurslara katılıyor.

    Öğrenci velileri de ihtiyaca ve talebe göre kulübün imkanlarından yararlanabiliyor.

- HER MEVSİM BİR BAŞKA GÜZEL ETKİNLİK

    Çocukların kişisel gelişimine destek olan Kulüp idarecileri, derslere destek veren etütler gibi rutin faaliyetler dışında her mevsime özel etkinlik düzenlemeye özen gösterdiklerini ifade ediyorlar. Yaz mevsimini, pikniklerden yüzme havuzlarına, festivallerden fuarlara giderek geçiren Batıparklı çocuklar, bahar ve güz dönemlerinde yarışmalarla ve müze gezileriyle zamanlarını değerlendiriyorlar. Kış mevsiminde ise dışarının soğuğunu turnuvaların çekişmeli sıcak atmosferinde unutan kulüp üyeleri,  satranç turnuvaları, bilgi yarışmaları, eğlenceler vs. ile dolu dolu bir yıl geçiriyorlar.

    Okul, sınav, dershane koşuşturmasının getirdiği stresi, spor ve sosyal aktiviteleri ile atan çocuklar, sık sık düzenlenen eğlence programlarıyla da birlikte keyifli vakit geçiriyorlar.

    “Kardelen Mah. 2040. Sok. 2T Blok Batıkent” adresinde iki katlı müstakil bir binada hizmet veren Batıpark Çocuk Kulübü’nün faaliyetleriyle ile ilgili “(312)  257 36 60” numaralı telefondan bilgi alınabilir.