FEN LİSESİ KAVŞAĞINA KISMİ KAPAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Eskişehir yolu- Konya Yolu Bağlantı çalışmaları kapsamında, Fen Lisesi Kavşağı’na yapılacak Üst geçit köprüsü yapımı nedeniyle, kavşak alt geçidi taşıt trafiğine açık bulundurularak, yan varyantlarla birlikte kavşağın tamamı yarından itibaren 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

27 Ekim 2013 Pazar 12:46
FEN LİSESİ KAVŞAĞINA KISMİ KAPAMA
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Eskişehir yolu- Konya Yolu Bağlantı çalışmaları kapsamında, Fen Lisesi Kavşağı’na yapılacak Üst geçit köprüsü yapımı nedeniyle, kavşak alt geçidi taşıt trafiğine açık bulundurularak, yan varyantlarla birlikte kavşağın tamamı yarından itibaren 75 gün süreyle trafiğe kapatılacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Yapılacak çalışma nedeniyle yapılan trafik düzenlemeyle ilgili şu bilgiler verildi:
1)Şehir merkezi istikametinden gelip, Çiğdem Mahallesi istikametine gidecek sürücüler, Konya Yolu’ndan 1484. Sokak veya 1481 sokağı takiben Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nden sola dönerek yollarına devam edebilecekler.
2)Çiğdem Mahallesi’nden Gölbaşı istikametine gidecek sürücüler, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nden 1546. Sokağı takiben Konya Yoluna çıkabilecekler.
3)Şehir merkezi istikametinden gelip, Cevizlidere ve Balgat istikametine gidecek olan sürücüler Konya Yolu ile 1222. Cadde kesişimindeki refüjün açılmasıyla sinyalize edilecek alandan sola dönerek istedikleri yönde gidebilecekler.
4)Gölbaşı istikametinden gelip Cevizlidere ve Balgat istikametine gidecek sürücüler Konya Yolundan İsimsiz Sokağı takiben Gökkuşağı Caddesi ve Cevizlidere Caddesi’nden istedikleri yöne gidebilecekler.
5)Gölbaşı istikametinden gelip 100. Yıl ve Çiğdem Mahallesi’ne gidecek sürücülerin Çetin Emeç Köprülü Kavşağını kullanmaları gerekiyor.
6)Cevizlidere ve Balgat istikametinden gelip Gölbaşı istikametine gidecek sürücülerin 1222. Cadde ile Konya Yolu kesişimindeki yeni sinyalize edilen kavşağı kullanmaları gerekecek.
7)Çiğdem Mahallesi’nden şehir merkezi istikametine gidecek sürücüler, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni takiben, Söğütözü Köprülü Kavşağı’nı kullanarak, Dumlupınar Bulvarı ve İsmet İnönü Bulvarlarına çıkarak istedikleri yöne ulaşabilecekler.
8)Cevizlidere’den şehir merkezi istikametine gidecek sürücüler, 1222. Caddeyi kullanarak Mevlana Bulvarı’ndan sağa dönerek şehir merkezi yönünde ilerleyebilecekler.