Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Gençlerden Huzurevi Ziyareti…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BATIKENT GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

13 Şubat 2012 Pazartesi 14:31
Gençlerden Huzurevi Ziyareti…

huzurevi_ziyaret_400_2_13022012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Batıkent Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezi üyeleri, eğitmenlerinin eşliğinde Keçiören huzurevindeki yaşlıları ziyaret ettiler.
Huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öpen üyeler, onlara yalnızlık hissini bir nebze de olsa unutturabilmek amacıyla neşeli sohbetler gerçekleştirdiler. Keçiören Huzurevi idarecileri de ziyaretçilerine çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

huzurevi_ziyaret_400_3_13022012.jpg

Batıkent Gençlik Merkezi eğitmenleri de, “Yaşlılığın insan hayatının bir gerçeği olduğunu” belirterek, üyelerin sıcak ve samimi sohbetleri ile huzurevi sakinlerinin güzel bir zaman geçirdiğini ifade ettiler.
Eğitmenler Nalan Arslan ve Başak Aşkun, ziyaret sonrasında üyelerin geziden çok memnun ayrıldığını belirterek; anne, baba, nine ve dede gibi aile büyüklerine karşı duygu ve düşüncelerinin, onlara karşı duyulması gereken saygı ve sevginin sonsuz olması gerektiğini belirttiler.
Huzurevinde kalan yaşlılar ise kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi üye ve eğitmenlerine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.