GÖLBAŞI-KIZILAY ARASINDA YENİ MİNİBÜS HATTI

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) olağan toplantısında, Gölbaşı- Örencik TOKİ Konutları ile Kızılay arasında yeni bir minibüs hattı açılması kararı alındı.

08 Mart 2014 Cumartesi 10:35
GÖLBAŞI-KIZILAY ARASINDA YENİ MİNİBÜS HATTI

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ (UKOME) TARAFINDAN ALINAN KARARLA, GÖLBAŞI ÖRENCİK- TOKİ KONUTLARINDAN KIZILAY’A GELECEK MİNİBÜSLER GÜVENPARK’A GİREBİLECEKLER

gvenpark_dolmus.jpgMinibüsler, Güvenpark’a girebilecek.
Yeni belirlenen hatta göre; minibüslerin güzergahı Gölbaşı- Örencik- TOKİ Konutları, Konya Yolu, İnönü Bulvarı, Milli Müdafaa Caddesi, Kızılay Güvenpark olacak.
Dönüşte ise Kumrular Caddesi, Necatibey Caddesi, İnönü Bulvarı, Konya Yolu Gölbaşı Örencik –TOKİ Konutları güzergahı izlenecek.
Yetkililer, yeni minibüs hattının vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine belirlendiğini, eski minibüs hattının da devam edeceğini söylediler.