KAZAN'DA ÇOCUKLAR "ŞENLİK"TE BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Kazan Aile Yaşam Merkezi, bir ilke daha imza atarak, “1.Çocuk Şenliği” düzenledi. Birbirinden farklı sosyal aktiviteleriyle Kazanlıların sosyal ve kültürel yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası haline gelen Merkez’de gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği” ile bu kez de çocukların yüzü güldü.

28 Mayıs 2015 Perşembe 13:17
KAZAN'DA ÇOCUKLAR "ŞENLİK"TE BULUŞTU

-KAZAN AİLE YAŞAM MERKEZİ’İNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN “1.ÇOCUK ŞENLİĞİ”NDE BULUŞAN ÇOCUKLAR GÜN BOYU DÜZENLENEN ETKİNLİKTE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
-RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLAN ETKİNLİKTE, TİYATRO
VE HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ İLE ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Kazan ÇocukBüyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Kazan Aile Yaşam Merkezi, bir ilke daha imza atarak, “1.Çocuk Şenliği” düzenledi.
Çocuk Kulübüne üye yüzlerce çocuk düzenlenen etkinlikte, gönüllerince eğlenerek, mutlu bir gün geçirdi.
Aile Yaşam Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe aileleri ile birlikte katılan çocuklar, güzel havanın ve yaz tatilinin gelişini tiyatrolar, yarışlar ve folklor gösterileriyle coşkulu bir şekilde kutlarken, bir yandan da sona eren bir yıllık eğitim maratonunun yorgunluğunu atmış oldular.

-YARIŞMALAR EĞLENCELİ OLDU
“1.Çocuk Şenliği”nde Merkeze üye çocuklar tarafından hazırlanan Aşuk ile Maşuk tiyatro oyununu şen kahkahalarla izleyen çocuklar, birbirinden hareketli Karadeniz yöresine ait folklor gösterisine de coşkulu alkışlarla eşlik ettiler. Ardından Seymen ekibi ve Step grubunun yaptığı gösteriler ise izleyenlerinin büyük beğenisini topladı.
Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, Çocuk Kulübü üyeleri etkinliğin tadını bahçede oynadıkları yumurta taşıma yarışı, çuval yarışı ve halat çekme yarışmaları ile çıkardılar.
Oyunlar, danslar, müzik ve yarışmalarla geçen günün sonunda Kazanlı çocuklar, anılarına unutulmaz bir günü eklemiş oldular.