Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KAZIM KARABEKİR'DE ASFALT ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan ve zaman zaman bir bölümü trafiğe kapatılan Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yapacak.

14 Nisan 2016 Perşembe 16:25
KAZIM KARABEKİR'DE ASFALT ÇALIŞMASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KAZIM KARABEKİR CADDESİ’NDE YOL GENİŞLETMESİ VE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAĞINDAN CADDE  (15 NİSAN CUMA) GECEDEN İTİBAREN TRAFİĞE KAPATILACAK

Büyükşehir Belediyesi, metro çalışmaları nedeniyle asfaltı bozulan ve zaman zaman bir bölümü trafiğe kapatılan Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yapacak.
Çalışmalar nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi'nin bir bölümü (15 Nisan Cuma) saat 21.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak.
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, şunları söyledi:
“Kazım Karabekir Caddesi, metro çalışmalarından dolayı trafiğe belirli aralıklarla kapatılmıştı. Kapalı kaldığı süre zarfında; metro çalışmaları, güzergah üzerinde bulunan altyapı hatlarının deplasesi gibi işlemlerden ötürü uzun süredir lokal bakımlarla araç trafiği sürdürülmekteydi. Mevcut asfalt kaplamanın ekonomik ömrünü tamamlaması, metro çalışmalarının sonlanması ve mevsim itibarı ile Kazım Karabekir Caddesi 15 Nisan Cuma günü saat 21.00 itibarı ile lokal olarak kapatılıp, yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarımız başlayacak” dedi.
Vedat Üçpınar, Çalışmalar süresince, vatandaşların mağdur olmaması için MİA çalışmaları kapsamında Kazım Karabekir Caddesi’ne paralel açılan ve Kazım Karabekir Caddesi’nin trafiğe kapalı olduğu tarihlerde ulaşımın sağlandığı caddeden trafik akışının kesintisiz olarak sağlanacağını bildirdi.
Üçpınar, çalışmalar kapsamında eski olan bordür, tretuvar ve refüjlerin de yenileneceğini belirterek, “Modern bir cadde haline dönüşecek olan Kazım Karabekir Caddesi’nde yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla, Keçiören Kent Meydanı yapımı, Fatih Caddesi genişletme çalışmaları ve Kardeş Köprünün tamamlanması ve hizmete açılması ile birlikte trafik yoğunluğunun büyük ölçüde rahatlatmasını hedeflemekteyiz” diye konuştu.