Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KEÇİÖREN OSMANLI PAZARI’NDAKİ YANGIN

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Keçiören Osmanlı Halk Pazarı’nda sabaha karşı çıkan yangına, 35 araç ve 108 personelle anında müdahale etti.

20 Aralık 2015 Pazar 13:08
KEÇİÖREN OSMANLI PAZARI’NDAKİ YANGIN

-SABAHA KARŞI ÇIKAN YANGINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ, 35 ARAÇ VE 108 PERSONELLE MÜDAHALE ETTİ

-İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANI SİPAHİ, YANGINLA İLGİLİ SAAT 04.28’DE İHBAR GELDİĞİNİ, EKİPLERİN DE 04.33’DE OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİĞİNİ BİLDİRDİ
-SİPAHİ, İLK BELİRLEMELERE GÖRE, YANGININ ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKMIŞ OLABİLECEĞİNİN TAHMİN EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

itfaiye_7.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Keçiören Osmanlı Halk Pazarı’nda sabaha karşı çıkan yangına, 35 araç ve 108 personelle anında müdahale etti.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi, “Yangınla ilgili sabaha karşı saat 04.28’de ihbar geldi. Ankara İtfaiyesi olarak saat 04.33’de, yani 5-6 dakika içerisinde toplam 35 araç ve 108 personelle yangına müdahale edildi” dedi.
250 işyeri yanan yangınla ilgili ekiplerin yoğun bir çaba gösterdiğini belirten Sipahi, “Yangının pazar yerinin etrafında bulunan konutlara da sıçramaması için büyük çaba verildi. Kontrol altına alınan yangınla ilgili soğutma çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
Halk Pazarı’nın iç bölümünde güvenlik elemanlarının bulunmaması nedeniyle kapıların kırılarak yangına müdahale etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Celil Sipahi, olayda can kaybı ve yaralı bulunmadığını belirtti.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi, ilk belirlemelere göre, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğinin tahmin edildiğini söyledi.

KEÇİÖREN OSMANLI PAZARI’NDAKİ YANGIN
KEÇİÖREN OSMANLI PAZARI’NDAKİ YANGIN
KEÇİÖREN OSMANLI PAZARI’NDAKİ YANGIN
KEÇİÖREN OSMANLI PAZARI’NDAKİ YANGIN