Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Küçük Ellerden Büyük Hizmet…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİ ORMAN BAKANLIĞI ARAZİSİNE ONLARCA FİDAN DİKEREK GELECEĞE İZ BIRAKTI

02 Nisan 2012 Pazartesi 12:53
Küçük Ellerden Büyük Hizmet…

batipark_ck_400_2_02042012.jpg

Büyükşehir Belediyesi Batıpark Çocuk Kulübü üyeleri, Ankara Orman İşletme Müdürlüğü ile iş birliği içinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinde, onlarca fidanı toprakla buluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yaşam merkezleri, Ankara’nın dört bir yanında etkinliklerini sürdürüyor. Merkez idarecileri kültürel ve sosyal etkinliklerin, gezilerin, eğlencelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de başarıyla yürütüyor. Kentin dört bir yanında bulunan Çocuk Kulüpleri de gelecek nesiller için çalışmalarını sürdürüyor.
Üyelerine toplumsal sorumluluk ve çevre bilinci kazandıran, Batıkentli çocukların buluşma adresi Batıpark Çocuk Kulübü’nün, Orman Bakanlığı arazisindeki fidan dikme etkinliği hem eğlendirdi hem de gelecek nesiller için kente güzel bir katkı sundu.
Çocuk Kulübü’nün minik üyeleri küçük bir orman oluşturarak, gelecek nesiller için bir etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Fidanlar dikildikten sonra da bölgede piknik yapan üyeler, mutlu bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

batipark_ck_400_3_02042012.jpg

Çocukları hem mutlu eden hem öğreten bir etkinliğe öncülük eden eğiticiler, “Ağacı ve ormanı korumak hepimizin insanlık görevidir. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en paha biçilmez miras, temiz ve sağlıklı bir çevre ile yaşanabilecek bir ortam hazırlamak ve onu korumaktır” derken, minik üyeler de düşüncelerini “Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun, hem de dünyamızın önemli bir meselesidir. Bu nedenle biz de doğaya bir katkı sunmak istedik” diyerek dile getirdiler.