MAMAK KUSUNLAR'DA YAPILAN KONUTLARIN KURASI

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bulunan ancak belgesi olmadığı için hak sahibi olmayan gecekondu sahibi vatandaşlar için yapılan konutların teslimi devam ediyor.

13 Kasım 2013 Çarşamba 15:30
MAMAK KUSUNLAR'DA YAPILAN KONUTLARIN KURASI

-MAMAK KUSUNLAR’DA YAPILAN KONUTLARDAN 223’ÜNÜN DAHA KURASI 14 KASIM, DÜZENLENECEK TÖRENLE ÇEKİLECEK…

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent’in farklı bölgelerinde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projelerinde belgesi olmayan vatandaşlar için üretilen 1374 konuttan ilk aşamada teslim edilen 839 konutun ardından, sözleşme imzalayan 223 vatandaşın konutu daha 14 Kasım- Perşembe saat 14.00’da Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kura töreninin ardından sahiplerine teslim edilecek.

Tarih                  : 14 Kasım 2013 - Perşembe

Saat                    : 14.00