Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

METRO'NUN FUTBOL ŞAMPİYONU GÜVENLİKÇİLER OLDU

Ankara Metrosu, “2013 yılı Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası”, heyecan dolu karşılaşmaların ardından bu yıl da Güvenlik Müdürlüğü’nün şampiyonluğuyla sona erdi.

24 Ekim 2013 Perşembe 11:55
METRO'NUN FUTBOL ŞAMPİYONU GÜVENLİKÇİLER OLDU

-ANKARA METROSU “2013 YILI GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI”, PROFESYONEL LİGİ ARATMAYAN KARŞILAŞMALARIN ARDINDAN GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ŞAMPİYONLUĞUYLA SONA ERDİ

metro_futbol_turnuva_24102013_1.JPGAnkara Metrosu, “2013 yılı Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası”, heyecan dolu karşılaşmaların ardından bu yıl da Güvenlik Müdürlüğü’nün şampiyonluğuyla sona erdi.

Profesyonel ligi aratmayan karşılaşmaların sergilendiği, metro birimleri arası tatlı rekabetlerin ve eğlenceli futbol ziyafetlerinin yaşandığı turnuvada, ikinciliği İşletme Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Mali İdari İşler Müdürlüğü kazandı.

Başkent’in en güvenli ve hızlı toplu taşım aracı Metro’da futbol heyecanı yaşandı. Metro’nun görünmeyen yüzünde çalışan personel, ait oldukları birimleri içerisinden oluşturdukları takımlarla hem iş yorgunluğunu ve stresini yeşil sahada bırakırken aralarındaki karşılaşmalarla da tatlı bir rekabete imza attılar.

Ankara’da 12 ayrı istasyon ve merkez amirliğinde hizmet veren güvenlikten, işletmeye, yol ve araç bakımdan, temizliğe, teknisyeninden mali ve idari işlere kadar 8 ayrı müdürlük içerisinde oluşturulan takımın 32 ayrı müsabakayla kıyasıya mücadele ettiği karşılamalar, hem mesai hem de takım arkadaşı olan çalışanlara eğlenceli ve rekabet dolu anlar yaşattı.

-32 MAÇTA 217 GOL AĞLARLA BULUŞTU

Lig usulü gerçekleşen, toplam 217 golün ağlarla buluştuğu ve final maçında Güvenlik Müdürlüğü’nün, İşletme Müdürlüğü’nü 4-0 gibi bir skorla mağlup ederek şampiyon olduğu turnuvanın Gol Kralı ise 13 golle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon takım futbolcusu Eyüp Karal oldu.

Metroların eksiksiz hizmet verebilmesi için gündüzleri kol kola çalışan mesai arkadaşlarının, futbol sahalarındaki kıyasıya rekabetine sahne olan turnuvanın sonunda ise dereceye giren takımlara kupalarını EGO Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kemal Temiz ve Ankara Metrosu Başmüdürü Rahmi Akdoğan verdi.

Çalışanların iş streslerini hafifletmek, motivasyonlarını artırmak ve sporun birleştirici gücü ile birimlerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen “Geleneksel Futbol Turnuvası”, bu yıl da dostluk çerçevesinde coşku içinde sona erdi.

METRO'NUN FUTBOL ŞAMPİYONU GÜVENLİKÇİLER OLDU
METRO'NUN FUTBOL ŞAMPİYONU GÜVENLİKÇİLER OLDU
METRO'NUN FUTBOL ŞAMPİYONU GÜVENLİKÇİLER OLDU