25 Ocak 2014 Cumartesi 11:11
MİNİKLERİN KARNE HEYECANI

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AHMETLER ÇOCUK KULÜBÜNÜN ANASINIFI ÜYELERİ KARNE HEYECANI YAŞADI

karne_25012014_DSC_0701.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Ahmetler Çocuk Kulübü anasınıfı minik üyeleri ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadı. Minik üyeler ilk karnelerinin mutluluk ve sevincini ise yine kendi hazırladıkları bir programla renklendirdiler.

Karne programında çocukların bireysel olarak okudukları şiirler, tekerlemeler, parmak oyunu gösterileri, drama gösterileri, çocuk rontları ve değişik dans sunumlarıyla eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşandı. Aynı zamanda üyeler velileri için hazırlanmış sürpriz tekerleme ve bilmecelerle hem güldüren hem de düşündüren dakikalar da yaşandı. Minik üyelere rengarenk karnelerinin yanında sürpriz hediye paketleri verilerek program sonlandırıldı.

Ahmetler Çocuk Kulübü’ne her yıl 70-80 anasınıfı üye kayıtları alınıyor. Kulübe ana sınıfının yanında 7-14 yaş çocukları da üye olarak İngilizce-matematik - Türkçe etüt dersleri, satranç, bilgisayar, jimnastik, halk oyunları, gitar, resim, el sanatları, tiyatro, drama, diksiyon ve ney etkinliklerinden faydalanabiliyor.