SEÇİM AFİŞLERİNİN TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi, seçim afiş temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Yasa gereği, 7 Haziran Milletvekili seçimlerinden bir gece önce partilerin seçim afişleri ve bayraklarını asıldıkları yerlerden indirmeye başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, seçim temizliğine devam ediyor.

13 Haziran 2015 Cumartesi 08:19
SEÇİM AFİŞLERİNİN TEMİZLİĞİ SÜRÜYOR

-7 HAZİRAN ÖNCESİ SEÇİM AFİŞLERİNİ TEMİZLEMEYE BAŞLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, DUVARLARA, OTOBÜS DURAKLARINA YAPIŞTIRILAN AFİŞLERİN SÖKÜLMESİ VE SİYASİ YAZILARIN SİLİNMESİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Seçim Afiş TemizlikBüyükşehir Belediyesi, seçim afiş temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Yasa gereği,  7 Haziran Milletvekili seçimlerinden bir gece önce partilerin seçim afişleri ve bayraklarını asıldıkları yerlerden indirmeye başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, seçim temizliğine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi seçim öncesinde duvarlara, köprü altlarına, direklere, üst geçit ayaklarına çeşitli siyasi parti ve gruplar tarafından yapıştırılan afişleri, yapıştırıldıkları yerlerden söküyor, duvarlara yazılan siyasi yazıları da siliyor.

Kent Estetiği Dairesi Kent Temizlik ekipleri, Başkent’te seçim afişleri ve siyasi yazıların temizliği için çok sayıda personel ile gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

-BASINÇLI, SICAKSULU TEMİZLİK

Ankara’nın tüm bölgelerinde devam eden temizlik çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi, modern temizlik ekipmanları kullanıyor. Ekipler, çeşitli gruplar tarafından duvarlara, elektrik direklerine, trafolara, üstgeçit ayaklarına yapıştırılan afişleri temizlemek için basınçlı, sıcak sulu doğal yöntemler kullanıyor.

Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, afiş ve yazı kirliliği ile sürekli mücadele ettiklerini kaydederek, “Ancak seçim ortamını fırsat bilen çeşitli gruplar kirliliği daha da arttırmışlardı. Bu nedenle çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dediler.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, gelişigüzel ve izinsiz olarak yapıştırılan afişlerin sökülmesi ve duvarlara yazılan yazıların silinmesi için büyük emek ve para harcandığını hatırlatarak, “Kamunun ortak alanlarının temiz tutulması herkesin görevidir” uyarısında bulundular.