Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Şeker Fabrikası Önündeki Sorun Çözülüyor…

-YAPILACAK KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMASI NEDENİYLE SİNCAN YOLU (AYAŞ YOLU) ŞEKER FABRİKASI ÖNÜ AŞAMALI OLARAK YARIN (6 NİSAN-CUMA) ) SAAT 23.00’DAN İTİBAREN TRAFİĞE KAPATILACAK

05 Nisan 2012 Perşembe 13:44
Şeker Fabrikası Önündeki Sorun Çözülüyor…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek “Şeker Fabrikası Önü Köprülü Kavşak İnşaatı” çalışmaları nedeniyle, Sincan Yolu (Ayaş Yolu) Şeker Fabrikası önü aşamalı olarak yarın (6 Nisan-Cuma) saat 23.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak.
Çalışma süresince trafik akışı şu güzergahlardan sağlanacak.     
-Etiler Caddesi’nin Ayaş Yolu’na giriş- çıkış bölümünün kapatılmasıyla birlikte;
*Batıkent istikametinden ve Sincan istikametinden gelip, Etimesgut istikametine gidecek sürücülerin her iki istikametten Ayaş yolundan çevre yoluna çıkmaları ve İstasyon Caddesi’ni takip etmeleri gerekiyor.

-Ayaş yolunun şeker kavşağına denk gelen bölümünün taşıt trafiğine kapatılmasıyla birlikte ise;

*Batıkent ve İstanbul yolundan gelip, Etimesgut, Sincan ve Ayaş istikametlerinde gidecek sürücülerin, Ayaş yolunun yanında yapılacak olan servis yolu üzerinden, 1419. Cadde ile Şehit Mehmet Çavuş Caddesi’ni takiben Ayaş Yolu’na çıkmaları gerekiyor.

*Ayaş istikametinden gelip, Etimesgut istikametinde gidecek sürücüler, Ayaş yolundan çevre yoluna dönebilirler.

*Ayaş istikametinden gelip Ulus, Kızılay istikametinde gidecek sürücüler, Ayaş yolundan 1414. Caddeye dönerek, 1419. Caddeyi takiben servis yoluna ve bu yoldan tekrar Ayaş yoluna çıkabilirler.