YAŞLILAR, GÖL KENARINDA KAHVALTIDA BULUŞTU

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi, “Yaşlılar Haftası” nedeniyle üyelerini Mogan Gölü kenarında ağırladı. Yaşlılar Haftası’nda gerçekleşen çeşitli etkinliklere katılarak, unutamayacakları anlar yaşayan yaşlılar, etkinliklerin son gününde, Mogan Gölü kenarında kahvaltıda buluştu.

25 Mart 2016 Cuma 13:53
YAŞLILAR, GÖL KENARINDA KAHVALTIDA BULUŞTU

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YAŞLILAR HAFTASI NEDENİYLE ÜYELERİNİ MOGAN GÖLÜ’NDE AĞIRLADI

yaslilar_golbasi_2.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi, “Yaşlılar Haftası” nedeniyle üyelerini Mogan Gölü kenarında ağırladı.
Yeni arkadaşlık kuran ve keyifli sohbetler eden yaşlı üyeler, kahvaltıda, anılarını ve tecrübelerini paylaşma imkanı buldular.
Kahvaltıdan sonra yürüyüş yapan yaşlılar, ılık ve temiz havanın da zevkini çıkardı.
Yaşlılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) işbirliğinde hafta boyunca gerçekleşen etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek başta olmak üzere, etkinlikte emeği geçen bütün yöneticilere teşekkürlerini iletti.