Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

YEMENLİ BAKAN BAŞKAN GÖKÇEK'İ ZİYARET ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yemen Yerel Yönetimler Bakanı Ali Mohamed Al Yezidi ile beraberindeki heyeti, makamında ağırladı.

26 Eylül 2013 Perşembe 10:10
YEMENLİ BAKAN BAŞKAN GÖKÇEK'İ ZİYARET ETTİ

- BAŞKAN GÖKÇEK YEMEN YEREL YÖNETİMLER BAKANLIĞI TEMSİLCİLERİNDEN OLUŞAN HEYETİ MAKAMINDA AĞIRLADI

-YEMEN YEREL YÖNETİMLER BAKANI YEZİDİ: “ÇOK BÜYÜK TECRÜBELERİNİZİN VE BAŞARILARINIZIN OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yemen Yerel Yönetimler Bakanı Ali Mohamed Al Yezidi ile beraberindeki heyeti, makamında ağırladı.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin, Yemen Yerel Yönetimler Bakanlığı çalışanları için düzenlediği eğitim nedeniyle Ankara’da yemen_bakan_ziyaret_26092013_HKN_1560.JPGbulunan Yemenli heyet Başkan Gökçek’i ziyaret etti.

Görüşmeye Yemen Yerel Yönetimler Bakanı Ali Mohamed Al Yezidi, Bakan Yardımcısı Kamal Mohammed Seif Mohsen ile Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kamil Kılıç katıldı.

Konuklarını “Ankara’ya hoş geldiniz” dilekleriyle karşılayan Başkan Gökçek, “Umarım Başkentimizde güzel vakit geçiriyorsunuz” dedi.        

“TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ”

Ankara’da rekreasyon alanları ve kentsel dönüşüm projelerini görme imkanı bulduklarını dile getiren Bakan Yezidi de şöyle konuştu:

“Türkiye bizim ikinci ülkemiz. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel ağırlandık. Gezip gördüğümüz ve edindiğimiz bilgilere göre belediyecilikte çok büyük tecrübeleriniz ve başarılarınız var. Biz de bunlardan faydalanmak istiyoruz. Yerelleşmeye biz de çok önem veriyoruz. Merkezden uzaklaşarak vatandaşa hizmet sunulması çok elzem bir zorunluluk. Bu konuda da ne kadar iyi olduğunuzun farkındayız.”

Kısa sohbetin ardından Başkan Gökçek, konuklara çini tabak hediye etti. Bakan Yezidi ise Başkan Gökçek’e Osmanlı’dan kalma bir köprünün fotoğrafını sundu.