Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Yol Kapatma Uyarısı…

- ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NCE YAPTIRILAN ANA İLETİM HATTI YAPIM ÇALIŞMASI KAPSAMINDA, YENİMAHALLE İLÇESİNDEKİ MEHMET AKİF ERSOY CADDESİ’NİN ANADOLU BULVARI GİRİŞİ VE ÇIKIŞI, ÇALIŞMALAR TAMAMLANANA KADAR, 24 ŞUBAT CUMA GECESİ SAAT 23.00’DAN İTİBAREN TAMAMEN TAŞIT TRAFİĞİNE KAPATILACAK

09 Mart 2012 Cuma 09:03
Yol Kapatma Uyarısı…

ASKİ Genel Müdürlüğü’nün ana iletişim hattı yapım çalışması nedeniyle Yenimahalle İlçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin Anadolu Bulvarı girişi ve çıkışı, çalışmalar tamamlanana kadar 24 Şubat Cuma gecesi saat 23.00’dan itibaren tamamen araç trafiğine kapatılacak.  
EGO Ulaşım Daire Başkanlığı’nın, çalışma süresince kapalı olacak yollar nedeniyle belirlediği yeni güzergahlar şöyle:

-Karşıyaka ve Şentepe istikametinden gelip, Serhat – Ostim istikametine gidecek sürücüler; Anadolu Bulvarı ile 996. Sokak kesişimindeki kavşaktan sağa dönerek, 1315. Sokağı ve 1300. Sokağı takip edecekler.
-Ostim’den gelip, Karşıyaka ve Şentepe istikametine gidecek sürücüler; Alınteri Bulvarı ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi kesişimindeki kavşaktan, 1300. Sokağı, 1315. Sokağı ve 996. Sokağı takip ederek, Anadolu Bulvarı’na çıkacaklar.
-Şehir merkezi istikametinden, Ostim ve Batıkent yönüne gidecek sürücüler; Anadolu Bulvarı ve Bağdat Caddesi’ni takip edecekler.
-Şehir merkezinden İvedik Organize Sanayi yönüne gidecek sürücüler; Anadolu Bulvarı üzerinden 996. Sokaktan, 1315. Sokak ve 1300. Sokağı takip edecekler.
-Batıkent - Ostim istikametinden gelip, Yenimahalle – Ulus istikametine gidecek sürücüler; Bağdat Caddesi’ni kullanacaklar.