Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ZABITA HAFTASI

Zabıta teşkilatının 188. Kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta haftası düzenleniyor.

01 Eylül 2014 Pazartesi 09:35
ZABITA HAFTASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN, ZABITANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE 1-7 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA ZABITA HAFTASI KUTLANACAK

-HAFTA NEDENİYLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENECEK

ZABITA HAFTASIZabıta teşkilatının 188. Kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta haftası düzenleniyor.

1-7 Eylül 2014 tarihleri arasında kutlanacak zabıta haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı koordinesinde ilçe zabıta müdürlükleri ile birlikte düzenlenecek etkinlikler hafta boyunca devam edecek.

Zabıta haftası kutlamaları 1 Eylül Pazartesi günü zabıta korteji ile başlayacak. Kızılay’dan Ulus’a yürüyecek olan korteje Büyükşehir Belediyesi Zabıta teşkilatı ile birlikte ilçe zabıtaları da katılacak. Daha sonra Ulus’ta bulunan Atatürk heykeline çelenk konulacak.

Hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler arasında protokol ziyaretleri, kan bağışı, esnaf ziyaretleri yer alırken zabıta haftası nedeniyle zabıtalar arasında düzenlenen futbol turnuvası yarı final ve final maçları da yer alıyor.

Kutlama nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından “ Kent Yaşamında Zabıta” konulu panel düzenlenecek ve kentin 8 noktasında tanıtım standları açılacak.

ZABITA HAFTASI
ZABITA HAFTASI
ZABITA HAFTASI
ZABITA HAFTASI
ZABITA HAFTASI
ZABITA HAFTASI